E-trgovina  AKTA  ALEA  E-vedež  Izobraževalni portal  DZS slovarji  Vsi učbeniki DZS
 
 
 
 
 
Aktualno
Katalog šolskih učbenikov in delovnih zvezkov 2023/2024
Seznam KNJIGARN IN PAPIRNIC DZS, d.d.
Splošni in logistični pogoji
Portal slovarji
Podjetniški portal ALEA
E-trgovina
Akta - Pametni pišejo
Mozaik podjetnih
Zakaj kupovati originalni HP potrošni material
Zunanje povezave
Tehniška založba
Dnevnik
Založba Cambridge
Založba Cideb
Ruski ekspres d.o.o.
Bartus
Lingula
BIP jezikovna šola
Jezikovna šola Sterling

Verba, jezikovna šola
ALEA

Blagovna znamka ALEA združuje izdelke, ki so potrebni za sodobno in urejeno poslovanje. Enotna grafična podoba - znak kocke v pisanih barvnih kombinacijah prinaša razpoznavnost naših izdelkov, ki pod blagovno znamko ALEA zagotavlja kupcem kvalitetne izdelke in storitve, ki so vsebinsko usklajeni z veljavno zakonodajo in na voljo na več kot 300 prodajnih mestih po Sloveniji.

Asortiman izdelkov, ki so vključeni v blagovno znamko ALEA je zelo pester ALEA prinaša izdelke za podporo poslovanju na tako rekoč vseh področjih: v računovodstvu, knjigovodstvu in blagajni, prodaji in nabavi ter v ostalem poslovanju.

Program ALEA zajema bloke (samokopirni in nekopirni), ki se uporabljajo na področju knjigovodstva in blagajne (račun, blagajniški prejemek, seznam gotovine...), so nepogrešljivi na področju nabave in prodaje (naročilnica, dobavnica, reverz...) ter najboljši pomočnik na področju drugega poslovanja (nalog za službeno potovanje, telefaks sporočilo, pogovor...). Na področju računalniške podpore poslovanju ponujamo preverjene računalniške programe iz družine PCA. Uporabniku nudijo kvalitetne in cenovno ugodne programske rešitve, ki so vedno usklajene z veljavno slovensko zakonodajo in so enostavne za uporabo. V zbirki priročnikov ALEA ponujamo priročnike, ki so uporabnikom v pomoč pri vsakdanjem delu. Seti so namenjeni tistim uporabnikom, ki določenih obrazcev ne uporabljajo pogosto. K urejenemu in sodobnemu poslovanju sodijo tudi knjige (z mehkimi in trdimi platnicami) in z različnimi evidencami kot npr. knjiga izdanih računov in prejetih računov, knjiga prejete pošte in odposlane pošte idr. Za boljšo preglednost so primerne raznovrstne mape za arhiviranje, mape za vlaganje in vpenjanje listov, podpisne mape, ki so nepogrešljive na vsaki pisalni mizi. Poleg omenjenih izdelkov so v program ALEA vključene tudi različne kartoteke za skladiščno poslovanje, škatle za arhiviranje kartotek, etikete za registratorje.

Vabljeni, da si ponudbo portala Alea ogledate tukaj!

Novo v ponudbi

več o tem
VALÚ
V naši internet trgovini lahko odslej kupujete tudi preko plačilnega sistema VALÚ!
več o tem

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo se nahaja tukaj.
več o tem
Knjižne novosti
Iz ponudbe DZS

Katalog pisarniških potrebščin 2024 v PDF obliki (74MB) je tukaj.
več o tem

več o tem

Katalog v PDF obliki je tukaj.
več o tem

več o tem

več o tem
Uničevalec dokumentov
več o tem

OFFICE Line tonerji
več o tem

več o tem

več o tem

več o tem
© DZS | Avtorji | Pravna obvestila