E-trgovina  AKTA  ALEA  E-vedež  Izobraževalni portal  DZS slovarji  Vsi učbeniki DZS
 
 
 
 
 
Aktualno
Katalog šolskih učbenikov in delovnih zvezkov 2019/2020
Seznam KNJIGARN IN PAPIRNIC DZS, d.d.
Splošni in logistični pogoji
Portal slovarji
FIDA
Podjetniški portal ALEA
E-trgovina
Akta - Pametni pišejo
Tehnična pomoč
HURA za knjige
Spletna tehnična pomoč (multimedija)
Mozaik podjetnih
Zakaj kupovati originalni HP potrošni material
Zunanje povezave
Tehniška založba
Dnevnik
Založba Longman
Založba Cambridge
Cle International
Založba Cideb
Ruski ekspres d.o.o.
Bartus
Lingula
BIP jezikovna šola
Jezikovna šola Sterling

Verba, jezikovna šola
Lorca, jezikovna šola
Izobraževanje

Dandanes smo v obdobju hitrih sprememb tržnih pogojev, uvajanja novih tehnologij. Zato kot uspešna organizacija veliko sredstev namenjamo za izobraževanje oz. razvoj zaposlenih. Zavedamo se, da izobraževanje vodi k izboljšanju uspešnosti (donosnosti) in pomaga pri povečevanju produktivnosti in kvalitete naše dejavnosti.

Izobraževanje je pomembno tudi za vsakega posameznika v organizaciji oz. podjetju. S povečanjem znanja izboljšujemo spretnosti na vseh nivojih podjetja. Izobraževanje omogoča napredovanje, rast, dosežek, samozavest, samostojnost. Obenem pa se pri naših ljudeh povečujejo zadovoljstvo pri delu, komunikacijske spretnosti za timsko delo in sodelovanje.

Izobrazbena struktura se je v primerjavi z lanskim letom izboljšala. 21 odstotkov oz. 115 zaposlenih ima visoko in višjo izobrazbo (8 je magistrov). 70 odstotkov oz. 390 zaposlenih ima srednjo izobrazbo oziroma so kvalificirani delavci. 9 odstotkov oz. 49 zaposlenih pa ima nižjo izobrazbo, so pol kvalificirani oz. imajo samo osnovno šolo. Odstopanje med zahtevano (po sistemizaciji delovnih mest) in dejansko (formalno) izobrazbo je 9,4 odstotkov, kar pomeni da je 52 zaposlenih, ki imajo nižjo stopnjo izobrazbe od zahtevane. To kaže na nujnost spodbujanja študija ob delu in organiziranja dodatnega izobraževanja.

Zaposleni se stalno udeležujemo različnih izobraževanj, saj se zavedamo, da sprotno pridobivanje znanje postaja nujni del delovnega procesa vsakega posameznika v DZS d. d. Pogodbo za študij ob delu imamo trenutno sklenjeno z 22 zaposlenimi, od tega je sklenjeno 12 pogodb za študij na VII. stopnji, 5 na magisteriju in 5 na V. stopnji. Glede na potrebe bomo s tovrstnim usposabljanjem še nadaljevali. Izpeljali smo 9 izobraževalnih delavnic za zaposlene v veleprodaji (70 zaposlenih) na temo uspešnega komuniciranja, prodajnega razgovora na delovnem mestu, medtem ko so vodje prodajnih centrov osvojili organizacijo dela in časa. Izpeljali smo dve delavnici za sodelavce v službi logistike na temo komuniciranje s strankami. Menimo, da bo za boljše poslovanje s strankami in dvig organizacijske kulture, s tovrstnimi delavnicami potrebno nadaljevati tudi v naslednjih letih.

Novo v ponudbi
Potni nalogi ALEA
Računalniški program je namenjen izpisu ter obračunu Nalogov za službeno potovanje.
Olajšajte si delo! Preizkusite brezplačno predstavitveno različico programa.
več o tem

več o tem
Moneta
V naši internet trgovini lahko odslej kupujete tudi preko plačilnega sistema Moneta!
več o tem

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo se nahaja tukaj.
več o tem
Knjižne novosti
Iz ponudbe DZS

Katalog v PDF obliki je tukaj.
več o tem

več o tem

več o tem
Kakšen uničevalec dokumentov izbrati?
več o tem

OFFICE Line tonerji
več o tem

več o tem

več o tem

več o tem

več o tem

AKTUALNI PROMOCIJSKI IZDELKI

več o tem
© DZS | Avtorji | Pravna obvestila